Perfecte wenkbrauwen… iedereen wil ze! En dat is niet gek. Want wenkbrauwen doen veel voor het gezicht. Ze omlijsten de ogen en brengen de gelaatstrekken in balans. Toch is niet iedereen gezegend met twee mooie bogen. Daarom geven we in deze blog tips voor mooie wenkbrauwen. Want volle wenkbrauwen laten groeien kan iedereen.

Perfecte wenkbrauwen: bestaan die wel?

Als u op Google ‘perfecte wenkbrauwen’ intikt, gaat er een hele wenkbrauwwereld voor u open. Het lijkt wel alsof iedereen op zoek is naar de perfecte bogen. Toch vinden wij dat de perfecte wenkbrauw niet bestaat. Want een wenkbrauw van een ander is eigenlijk nooit klakkeloos te kopiëren. Uw eigen wenkbrauwen in een onnatuurlijke vorm persen, komt al snel geforceerd over. Gooi een eventueel schoonheidsideaal dus overboord. Koester uw eigen natuurlijke wenkbrauwen.

De eerste stap naar mooie wenkbrauwen

Dun, dik, gebogen, recht, kort of lang. Wenkbrauwen zijn er in allerlei vormen. Maar bij uw gezicht hoort er maar één – en dat is de vorm die u van nature heeft. Het uitgangspunt voor mooie wenkbrauwen is uw eigen gezicht, niet het gezicht van iemand anders. Iedereen is immers anders en iedereen heeft weer een andere haarinplant. Het is daarom onmogelijk om die wenkbrauw die u zo mooi vindt te kopiëren. Daarom is de eerste stap naar mooie wenkbrauwen: in de spiegel kijken.

Mooie wenkbrauwen flatteren het gezicht

In een spiegel ziet u de vormen van uw gezicht. Natuurlijke wenkbrauwen volgen de boog boven uw oogkassen. Vaak laten de bovenste haartjes van uw wenkbrauwen deze natuurlijke vorm al zien. Probeer niet te veel van deze vorm af te wijken. Want een mooie wenkbrauw is er één die u flatteert – niet één die u forceert. Natuurlijk kunt u uw wenkbrauwen wel perfectioneren.

Niet iedereen heeft volle wenkbrauwen

Toch is niet iedereen gezegend met een paar mooie, volle bogen. Zo zijn er mensen die van nature hele dunne of lichte wenkbrauwhaartjes hebben. Misschien heeft u zelfs last van wenkbrauwhaartjes die uitvallen, of misschien heeft u altijd dunne wenkbrauwen gehad, en wilt u nu liever volle wenkbrauwen laten groeien. In deze gevallen is het vooral zaak om uw wenkbrauwen met rust te laten. Probeer niet te veel te epileren en overweeg om te starten met een wenkbrauwserum.

Volle wenkbrauwen laten groeien met een serum

Met een wenkbrauwserum kunt u de natuur een handje helpen bij het creëren van volle wenkbrauwen. Zo’n serum brengt u dagelijks aan bij de aanzet van de wenkbrauwhaartjes. De haartjes van uw wenkbrauwen groeien op deze manier sterker. Ze worden minder broos. Na een tijdje heeft u dankzij het RevitaBrow wenkbrauwserum mooie, gezonde wenkbrauwen die voller ogen. De werking van dit serum zit hem in de combinatie van antioxidanten en vitamine B. De gepatenteerde formule is wetenschappelijk ontwikkeld voor RevitaLash in samenwerking met oogartsen en dermatologen.

Wenkbrauw make up gebruiken

Natuurlijk kost wenkbrauwen laten groeien tijd. Volle wenkbrauwen zijn er niet in een mum van tijd. Pas na ongeveer twaalf weken ziet u optimaal resultaat. Tot die tijd is het een idee om wenkbrauw make up te gebruiken. Want het wenkbrauwserum trekt vrij snel in. Dus nadat u het heeft aangebracht, kunt u al na enkele minuten wenkbrauw make up aanbrengen. Denk aan wenkbrauwpotlood, wenkbrauwpoeder of wenkbrauw mascara.

Wenkbrauw mascara: in model en verzorgen tegelijk

Onze favoriete wenkbrauw make up is wenkbrauw mascara. Deze speciale mascara voor wenkbrauwen voorziet de wenkbrauwhaartjes van een getinte gel. Zo zijn uw wenkbrauwen de hele dag in model. De getinte wenkbrauw mascara past bij elke huidtint en geeft direct voller lijkende wenkbrauwen doordat uitgedunde plekjes worden opgevuld. Bij Langerewimpers.nl hebben we de wenkbrauw mascara van RivitaLash in het assortiment. Deze mascara houdt de haartjes niet alleen in model, maar verzorgt ze meteen intensief. Ingrediënten zoals peptiden, beta-glucaan van haver en een speciale polymeertechnologie, verzorgen, hydrateren en verstevigen de haartjes. Na een tijdje heeft u – met een beetje hulp – uw wenkbrauwen in optimale shape.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je Winkelwagen is leegTerug naar Shop
Bereken verzending
Gebruik Coupon