Met het Revitalash wimperserum verzorgt u uw wimpers aan de buitenkant intensief. Wist u dat u uw wenkbrauwen ook inwendig kunt verzorgen?

Gezonde voeding voor gezonde wimpers

Dat kunt u doen door bepaalde voedingsmiddelen te eten die helpen om vollere, langere wimpers te krijgen die mooi glanzen. Een dieet dat rijk is aan mineralen en vitamines verzorgen uw wimpers inwendig waardoor ze minder broos zijn en dus minder snel afbreken. Hierdoor zullen ze gezonder en daarmee langer en voller zijn. Gezond eten is dus niet alleen belangrijk voor uw algehele welzijn, maar ook voor de groei van uw wimpers!

Vitamines

Vitamine B8

Deze vitamine wordt ook wel biotine genoemd. Deze vitamine bevordert de haargroei in het algemeen en dus ook de groei van uw wimpers. Biotine zit in sardienen, bananen, eieren, lever, melk, amandelen, walnoten en pinda’s.

Vitamine C

Vitamine C is (ook) belangrijk voor haargroei en versterking van het haar. Deze vitamine zit in fruit (onder meer citrusvruchten, kiwi’s, bessen en aardbeien), groente (in koolsoorten, paprika en erwten) en aardappelen.

Vitamine D

Deze vitamine wordt automatisch door het lichaam aangemaakt als u in de zon loopt. Kom dus zo veel mogelijk buiten in alle seizoenen en blijf niet binnen. Omdat  er in Nederland in de winter weinig zon-uren zijn, kunt u het beste supplement slikken (of overwinteren in een zonnig oordJ).

Vitamine E

Deze vitamine bevordert de gezondheid van de hoofdhuid en voedt de haarzakjes van uw wimpers. Vitamine E zit onder meer in noten (bijvoorbeeld amandelen), olie (tarwekiemolie, olijfolie, zonnebloemolie), graanproducten, zaden (bijvoorbeeld zonnebloempitten), margarine, groente (bijvoorbeeld broccoli, spinazie en bieten) en fruit (bijvoorbeeld papaya, bosbessen en kiwi).

Eiwitten

Voor gezonde, lange en volle wimpers is het belangrijk dat u genoeg eiwitten eet. Eiwitten zitten in vlees, vis, eieren, melk, kaas, linzen en bonen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je Winkelwagen is leegTerug naar Shop
Bereken verzending
Gebruik Coupon