Wilt u langer, voller lijkende wimpers? Volg ons stappenplan en laat uw ogen stralen!

Stap 1 Reiniging

Maak elke dag ’s ochtends en ’s avonds uw wimpers goed schoon, om vuil, stof en make-up te verwijderen zodat de haarzakjes niet verstopt raken.  Doe dit met een mild product of met Jojoba olie. Doe af en toe een dag géén mascara op na de reiniging. Dan geeft u uw wimpers de kans zich te herstellen.

Stap 2 Niet te hard wrijven

Maak uw ogen voorzichtig schoon. Wrijf so wie so niet te veel en te hard in uw ogen, want anders beschadigt u uw wimpers of vallen ze uit. Bovendien zit er soms vuil en stof op uw vingers; door het wrijven kan dit in uw ogen komen.

Stap 3 Voedende olie of vaseline

Breng af en toe – een keer in de twee weken bijvoorbeeld –  ’s avonds voor het slapengaan een dun laagje voedende olie of vaseline op uw wimpers aan.  U kunt hiervoor een wimperkammetje of (ongebruikt!) mascaraborsteltje gebruiken. Doop het kammetje of het borsteltje in de olie en borstel uw wimpers meerdere keren van onder naar boven.  Breng maar een dun laagje aan. Dep de overtollige olie weg met een watje of tissue, anders raken uw haarzakjes mogelijk door de olie verstopt. Laat gedurende de hele nacht intrekken . ’s Ochtends de wimpers goed reinigen.

Stap 4 Groene thee op de wimpers

Doe af en toe een groene thee kuur van twee weken. Doop een watje in groene thee en smeer een beetje op uw wimpers voor het slapengaan. Als u dit twee weken elke avond doet, hebt u het beste resultaat. ’s Ochtends de wimpers goed reinigen.

Stap 5 Gezonde gevarieerde voeding

Eet elke dag gezond om uw wimpers ook van binnen goed te verzorgen. Zie de blog ‘Voeding voor langere wimpers’.

Stap 6 RevitaLash

Verzorg uw wimpers dagelijks – liefst in de avond – met Revitalash. U brengt Revitalash aan op de aanzet van uw wimpers. Het beste resultaat hebt u als u dit gedurende 12 weken elke dag doet. Na die 12 weken kunt  u volstaan met 3 of 4 keer per week.

Stap 7 Eyeliner

Een goede kleur en goed aangebrachte eyeliner kan uw wimpers voller doen lijken. Breng de eyeliner op de wimperlijn aan dan lijkt het net alsof u bij de wortel van de haartjes meer haartjes hebt.  Kies bijvoorbeeld voor de RevitaLash Raven Eyeliner.

Stap 8 Krullen

Door uw wimpers te krullen lijken ze meer volume te hebben. Bovendien zien gekrulde wimpers er super mooi uit. Wees wel heel voorzichtig en doe het zeker niet elke dag.

Stap 9 Babypoeder of Primer

Voordat u mascara op doet kunt u de RevitaLash primer op doet. Uw wimpers krijgen hierdoor ‘instant  volume’.  U kunt ook babypoeder aanbrengen op uw wimpers nadat u het eerste laagje mascara hebt aangebracht en vervolgens een tweede laagjes mascara aanbrengen.

Stap 10 Mascara

Door mascara op uw wimpers aan te brengen , zien uw wimpers er meteen voller, langer en glanzender uit. Het is belangrijk dat u een goede verzorgende mascara gebruikt die niet klontert, bijvoorbeeld de Revitalash Volumizing Mascara Raven Zwart, zie – zoals de naam zegt – extra volume geeft. Mocht u toch klontjes in uw mascara hebben, dan kunt u deze er uit borstelen met een wimperkammetje of met een oude (schone) tandenborstel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je Winkelwagen is leegTerug naar Shop
Bereken verzending
Gebruik Coupon